آخرین اخبار

31. ارديبهشت 1394 - 14:54   |   کد مطلب: 1534
اولین جشنواره پخت غذاهای محلی با هدف آشنایی با فرهنگ و سنت کهگیلویه و بویویراحمد با شرکت 10 گروه در محوطه دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي كهگيلويه، دراین جشنواره به پخت انواع غذاهایی مانند آش ماست،آبگوشت،دم پختک و تهیه ماست،پنیر،کشک و قره قروت پرداخته شد.

در پایان از بین این 10 گروه به نفرات برتر در زمینه پخت انواع غذا جوایزی اهدا شد.

 
انتهای پیام/ ز.ح/200
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی
il-bano.ir/جشنواره غذاهای صحرایی

دیدگاه شما

http://khabarlendeh.ir/
http://sobhezagros.ir/
آفتاب جنوب
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان چرام
خبر دیشموک