آخرین اخبار

6. شهريور 1394 - 16:12   |   کد مطلب: 3117
وزیر جهاد کشاورزی گفت: ضروری‌ترین کار در کهگیلویه و بویراحمد تکمیل جاده پاتاوه به دهدشت است.

به گزارش پایگاه خبری کهگیلویه، محمود حجتی صبح امروز در جمع مدیران استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: استان شما ظرفیت‌های بالقوه‌ای در زمینه‌های مختلف برای توسعه دارد.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: استان عقب‌ماندگی تاریخی هم داشته که آثار آن را می‌بینیم.

حجتی بیان کرد: آن چه که شاهد هستیم، سرعت رفع عقب ماندگی نسبت به سایر استان‌ها بیشتر بوده است.

این مسئول تصریح کرد: در جاده که بخشی از آن بزرگراه بوده باید دید که 20 سال پیش وضعیت جاده‌های استان چه بوده است لذا معتقدیم توجه نظام به استان بسیار خوب بوده است.

وی بیان کرد: جاده اصفهان به سمیرم، یاسوج به دوگنبدان و جاده یاسوج به شیراز ساخته شده که در گذشته جاده‌ای و تنها جاده یاسوج به سپیدان بود.

حجتی تصریح کرد: دولت و نظام به استان توجه زیادی داشته و البته هنوز هم جای کار و تلاش دارد.

وی افزود: ضروری‌ترین کار برای این استان ساخت جاده پاتاوه به دهدشت به خاطر تأثیری است که در استان داشته و کهگیلویه و بویراحمد را به کل کشور وصل می‌کند.

این وزیر دولت یازدهم افزود: در فرودگاه و جاده روستایی و سایر زیرساخت‌ها کارهای خوبی شده است.

وی در ادامه با ورود به ضرورت‌های بخش کشاورزی در این استان گفت: زیرساخت‌های حوزه آب مهم است و تأثیر زیادی بر کشاورزی منطقه دارد.

حجتی در همین خصوص بیان کرد: حساس‌ترین موضوع در کشاورزی آب است و با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی چند کار جدی را باید به کمک مسئولان دنبال کنیم.

وی گفت: بنا به ظرفیت بارشی که وجود دارد طرحی در منابع طبیعی تهیه کردیم که یکی از آن‌ها مربوط به توسعه باغات دیم است که باید به طور جدی دنبال کنیم و در کنار آن بحث پمپاژ آب و توسعه زمین‌های دیم است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: بحث گیاهان دارویی رویکرد جدیدی است که وزراتخانه و منابع طبیعی در سال‌های اخیر به آن توجه داشته‌ و یکی از محورهای توسعه بخش کشاورزی در استان است.

حجتی در ادامه اظهارات خود با بیان این که همکاران خود را برای تهیه طرحی جامع در ارتباط با زنجیره تولید توجیه کرده‌ایم، افزود: با بررسی و مطالعه‌ای که کرده‌ایم اعتقاد داریم کشاورزی فقط در مزرعه نیست.

وزیر جهاد کشاورزی تبیین کرد: کشاورز اگر نداند نیازهای خود کی و چگونه تأمین می‌شود و تولید بدون توجه به این که محصول چگونه باید خریداری شود در زمره کشاورزی پایدار و اقتصادی نیست.

حجتی متذکر شد: در طیور و دامداری و تولید شیر و زراعت و محصولات باغی و آبزی‌پروری این موضوع صادق است.

وی گفت: چاره‌ای نداریم جز تعریف زنجیره تولید و ایجاد تشکل‌ها که ساز و کارهای قانونی آن وجود دارد.

فارس

دیدگاه‌ها

ربطی به حیطه کشاورزی نداره

دیدگاه شما

http://khabarlendeh.ir/
http://sobhezagros.ir/
آفتاب جنوب
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان چرام
خبر دیشموک