آخرین اخبار

26. فروردين 1401 - 11:43   |   کد مطلب: 10526
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت جذب اعتبارات توسط دستگاه‌ های استان انتقاد کرد و گفت: نباید هیچ اعتباری از استان برگشت بخورد.

نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد تا در این نشست استاندار از وضعیت نامطلوب جذب اعتبارات به وسیله برخی مدیران اظهار تاسف کند و به آنها هشدار دهد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: ویژه برنامه های گرامی داشت روز معلم باید در دانشگاه‌ها و مدارس با شکوه برگزار شود.
علی احمد زاده با تاکید بر اینکه مشکلات آموزش پرورش در کهگیلویه و بویراحمد زیاد و نیاز است سازمان برنامه بودجه استان این سازمان را همراهی کند افزود: اعتبارات استانی بسیار محدود و نیاز است با پیگیری مدیران مربوطه از وزارت خانه مبلغی را برای رفع مشکلات آموزشی استان جذب کنیم.
وی با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری خیلی از مشکلات دیده نشد گفت: در سفر رئیس جمهور به استان، ۲۲ هزار میلیارد تومان پیشنهاد و تصمیم گرفته شد ۵۰ میلیارد تومان به آموزش پرورش استان کمک شود.
احمد زاده افزود: در جریان مشکلات مدارس هستیم برخی مدارس صندلی کم دارند یا سرویس مناسب ندارند برای رفع این مشکل با بنیاد مستضعفان رایزنی شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به صحبت‌های مدیران در خصوص اعتباراتی که هنوز جذب نشده است گفت: آدم متاسف و متاثر می‌شود برای اعتبارات اینقدر تلاش می‌کنیم بعد مدیر نمی‌تواند پولش را جذب کند.

وی افزود: مدیران شبانه روز پای کار باشند در جلسات بعد به من گزارش داده شود چقدر پول جذب شده است ما این مبالغ را در مدارس نیاز داریم یک مدرسه من رفتم واقعا آدم تاسف می‌خورد اصلا شبیه مدرسه نبود.
احمد زاده ابراز داشت: این فاجعه است که اعتبارات در استان جذب نشود این همه شرایط سخت و محرومیت در استان داریم بعد ۳۵ میلیارد تومان پول برای کوتاهی آقایان برگشت می‌خورد همین جا از سازمان نظارتی می‌خواهم به این موارد ورود کند.

اگر مدیر دستگاهی مشکل جذب دارد اعلام کند که سریع تخصیص آن را جا به جا کنیم.
معاون سازمان برنامه ریزی استانداری نیز در این نشست با بیان اینکه ۴۱ میلیارد تومان اسناد باید جذب شود گفت: در بحث پروژه‌های استانی صد درصد تحصیلات در حساب دستگاه است اگر مدیر دستگاهی مشکل جذب دارد اعلام که سریع تخصیص آن را جا به جا کنیم.

شهابی با اشاره به اینکه اعتبارات هزینه‌ای آموزش پرورش ۱۰۰ درصد نیست افزود: ۲۳ دستگاه اجرایی داریم که تابع نظام بودجه‌ای استان هستند بقیه دستگاه‌ها بودجه ملی دارند، برای اجرای برنامه‌ای اول باید مصوبه‌ای تصویب شود که منع قانونی اجرا نداشته باشد.
وی بیان کرد: بودجه سال گذشته در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفت و بودجه سال‌جاری نیز تا ماه بعد اختصاص داده نمی‌شود، پیشنهاد من این است مبلغی ما اختصاص دهیم سایر دستگاه‌ها نیز کمک کنند.

از ۱۲ معلم برتر در شهر یاسوج تجلیل می شود
مقدم شهردار یاسوج نیز گفت: جشن نشاط اجتماعی به مناسبت این هفته در یکی از پارک‌های شهر برگزار می‌شود از ۱۲ معلم در شهر یاسوج تجلیل و تبلیغات میدانی انجام خواهد شد که در خور شان باشد.

بالغ بر ۹۰ درصد اولیا و دانش آموزان از حضوری شدن مدارس راضی هستند
جمالی معاون آموزش متوسطه آموزش پرورش استان در این نشست گفت: در سطح استان تشکیل جلسه شد و تمهیدات لازم جهت بحث بازگشایی مهیا شد و در این رابطه ۱۳ تیم جهت ارزیابی شهرستان‌ها مشخص و در شهرستان‌ها مستقر شدند.
وی افزود: در بازدیدی که از شهرستان‌ها انجام شده است بالغ بر هزار آموزشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت و شاهد استقبال بی نظیر فرهنگیان و دانش آموزان از بازگشایی مدارس بودیم که در این خصوص ۹۴ درصد مدارس روز اول بازگشایی و ۹۹ درصد همکاران در مدارس حضور داشتند.
جمالی بیان کرد: آموزش حضوری نیاز اساسی جامعه است و بالغ بر ۹۰ درصد اولیا و دانش آموزان از حضوری شدن مدارس راضی و این موضوع یک مطالبه عمومی بود چرا که اثرات سو تربیتی فضای مجازی بر دانش آموزان ایجاد شد.
وی گفت: واقعا برخی از دروس امکان تدریس به صورت مجازی را نداشت و خانواده‌ها و افکار عمومی مطالبه گری زیادی برای بازگشایی داشتند.

معاون اموزش متوسطه آموزش پرورش کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آموزش فضای مجازی در استان افزود: زیرساخت‌های آموزش مجازی در استان مهیا نبود، عدم مهارت فرهنگیان برای تدریس بر خط مشکلاتی را ایجاد کرده بودو ضرورت داشت بازگشایی مدارس باتوجه به مطالبه اولیاء و فرهنگیان لازم و ضروری بود.
جمالی گفت: در ابتدای بازگشایی مدارس ۵۰۰ دانش آموزان در شهر یاسوج بدون صندلی داشتیم که با همکاری نوسازی این مشکل حل شد، برای مهر ماه به همکاری ویژه ادارات نیاز داریم.

ضرورت رفع مشکل فضاهای آموزشی در استان
مدیرکل آموزش پرورش استان از وجود ۵۹۸ مدرسه و ۲۸۰۵ کلاس درس در شهرستان بویر احمد خبر داد و گفت:سالانه ۲۵۰۰ دانش آموزان وارد محدوده آموزشی شهرستان می‌شود که نیاز است ۶۲ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید وارد مدار شود.
عزت خواه گفت: ۶ مدرسه در حال ساخت، ۳۰ کانکس، ۳۲ مدرسه اجاره‌ای و ۲۹ واحد تخریبی داریم که از نظر ما با یک بمب ساعتی مواجهه هستیم که نیاز است این مشکلات هرچه سریعتر برای مهر ماه برطرف شود.

به دنبال به دست آوردن سرانه آموزشی واقعی در استان هستیم
حسینی مدیرکل نوسازی مدارس استان نیز گفت: سرانه آموزشی استان ۸.۲ درصد به ازای هر نفر است که این سرانه در جذب اعتبارات تاثیرات زیادی داشته است که این مقدار اصلاً درست نیست و باعث شده است در شاخص اعتبارات ضرر کنیم، به دنبال به دست آوردن سرانه آموزشی واقعی در استان هستیم.
وی گفت: از نظر برخورداری فضا‌های آموزشی جزو دومین استان کشور هستیم اگر این عدد تغییر کند اعتبارات خوبی جذب خواهد شد.
حسینی بیان کرد: تا پایان اردیبهشت سرانه واقعی باید اعلام شود تا بتوانیم کاری انجام دهیم.
وی گفت: تکمیل فضا‌های آموزشی سی سخت جزو اولویت‌های دولت است ۳۶ مدرسه کانکسی وجود دارد که مرداد ماه پایان این مدارس کانکسی را اعلام می‌کنیم.
حسینی با بیان اینکه شهرستان بویراحمد پروژه‌های بالای ۴۰ یا ۵۰ سال دارد گفت: مدارس ناامنی همچنین مدارس با تجهیزات فرسوده زیادی در استان داریم که نیاز است مشکلات آن‌ها مرتفع شود.
وی از خرید ۶ میلیارد خرید تجهیزات هنرستانی ۴۵ چادر عشایری، ۳ میلیارد و ۷۰۰ نمایشگر خریداری شده برای مدارس استان خبر داد.
حسینی ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد پروژه ورزشی تکمیل نشده در استان داریم که نیاز است برای تکمیل پروژه‌ها همراهی صورت بگیرد.
همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند برای تکریم مقام معلم، آموزش و پرورش را همراهی کنند

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: نقش معلم نقش بی بدیلی در جامعه است و بر کسی پوشیده نیست معلم رکن اصلی توسعه هر جامعه‌ای است.
وی ابا اشاره به اینکه نقش معلم در جامعه قابل انکار نیست گفت: نقش آموزش پرورش در توسعه مسائل مختلف جامعه نقش پررنگی بوده و آن چیزی که هر جامعه را پایدار می‌کند نقش معلم است.

دیدگاه شما

http://khabarlendeh.ir/
http://sobhezagros.ir/
آفتاب جنوب
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان چرام
خبر دیشموک