چه کسانی بیشتر در معرض بیماری «تب کریمه کنگو» هستند؟/چه توصیه هایی برای عدم ابتلا وجود دارد
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیماری تب «کریمه کنگو» یک بیماری ویروسی بوده که در فصل گرم سال همزمان با زاد ولد و تکثیر «کنه ها» شیوع پیدا میکند.
از جمله بیماریهایی که همزمان با آغاز فصل گرما نمود و بروز بیشتری پیدا میکند، می توان به لمپی اسکین، تب سه روزه، تیلریوز، بابزیوز و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اشاره کرد که به ویژه بیماری تب کریمه کنگو قابلیت انتقال بین انسان و حیوان را بیشتر دارد.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری خطرناک و قابل انتقال به انسان است که در صورت ابتلاء فرد به این بیماری، اگر اقدامات تشخیصی و درمانی به موقع انجام نشود، موجب مرگ فرد مبتلا می شود
در همین خصوص مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار ما گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که در فصل گرم سال همزمان با زاد ولد و تکثیر «کنه ها» شیوع پیدا میکند.
مختار رجاییفر با اشاره به اینکه این بیماری در دام علامت خاصی ندارد افزود: روش خاصی برای تشخیص در دام زنده نداریم و با رعایت کشتار در کشتارگاه و سردخانه گذاری به مدت ۲۴ ساعت در کشتارگاه عامل بیماری از بین می رود.
وی تصریح کرد: افرادی که در معرض خطر هستند بیشتر دامداران، سلاخان، قصابان، پرسنل دامپزشکی، کارکنان شاغل در کشتارگاه و هر فردی که با لاشه و دام آلوده در تماس باشد در خطر هستند.
رجاییفر ادامه داد: کسانی که در بخش هایی از بیمارستان مشغول بکارند و بیماران CCHF یا تب کریمه کنگو وجود دارد و نیز کارکنان آزمایشگاهی که با فرد آلوده در تماساند از جمله افراد هستند که در معرض بیشتر خطر قرار دارند.
متخصصان شروع ناگهانی تب، سردرد، درد عضلانی در طی سه روز و پس از ۳ روز علائم خونریزی در پوست به خصوص در قسمت بالای بدن در طول خطوط زیر بغلی از علائم بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عنوان می کنند
جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو انجام اقدامات ذیل ضروری است:
۱_شهروندان گوشت مصرفی خود را از فروشگاه های مجاز که مورد تایید با مهر دامپزشکی هستند تهیه نمایید.
۲- در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده نمایید.
۳- در صورت وجود علائمی نظیر تب ناگهانی و سردرد ، درد عضلات سریعاً به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه کنید.
۴ -گوشت را تا ۱۲ ساعت در داخل یخچال نگهداری نموده و سپس آن را خوب پخته و مصرف نمایید.
۵_ درخصوص جگر نیز باید ۴۸ ساعت در داخل یخچال نگهداری و سپس خوب پخته و مصرف شود.
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ◄ زمینگیر شدن قاتل متواری در کهگیلویه
- ◄ پیام تسلیت فرمانده سپاه کهگیلویه در پی درگذشت نوجوان بسبجی
- ◄ بازار بیثبات «دهدشتیها» را آشفته کرد
- ◄ روستای «الگن» در مدار بیتوجهی
- ◄ زمینلرزه ۳.۷ ریشتری دهدشت را لرزاند
- ◄ حال و هوای مکان اجلاسیه بزرگ شهدای کهگیلویهوبویراحمد
- ◄ اتحاد امت اسلامی رمز نجات غزه است
- ◄ رهبر انقلاب: برای کاهش ابعاد مصیبت هر اقدام لازم انجام شود
- ◄ ۱۷ معدنچی در حادثه طبس همچنان محبوس هستند
- ◄ آتشسوزیها امان جنگلهای کهگیلویهوبویراحمد را برید
- ◄ آزادیخواهان مقاومت به تأسی از مکتب دفاع مقدس مفاهیم آزادگی سر دادهاند
- ◄ واکنش مخابرات به مشکلات اینترنت در دهدشت
- ◄ اقدام آمریکا تبلیغاتی و مصرف داخلی دارد
- ◄ پزشکیان: دیدگاه ایران درباره منطقه و دنیا شفاف است
- ◄ محمد مخبر مشاور و دستیار رهبری شد
آخرین اخبار
- ◄ هشدار عراقچی به دوستان اسرائیل درباره عواقب حمله به لبنان
- ◄ فعالیت ۹۳۵ کلاس درس در شهرستان کهگیلویه
- ◄ پرداخت ۹۶درصد مطالبات گندمکاران کهگیلویهوبویراحمدی
- ◄ پزشکیان: دیدگاه ایران درباره منطقه و دنیا شفاف است
- ◄ محمد مخبر مشاور و دستیار رهبری شد
- ◄ اقدام آمریکا تبلیغاتی و مصرف داخلی دارد
- ◄ اتحاد امت اسلامی رمز نجات غزه است
- ◄ رهبر انقلاب: برای کاهش ابعاد مصیبت هر اقدام لازم انجام شود
- ◄ ۱۷ معدنچی در حادثه طبس همچنان محبوس هستند
- ◄ آتشسوزیها امان جنگلهای کهگیلویهوبویراحمد را برید
- ◄ واکنش مخابرات به مشکلات اینترنت در دهدشت
- ◄ آزادیخواهان مقاومت به تأسی از مکتب دفاع مقدس مفاهیم آزادگی سر دادهاند
- ◄ حال و هوای مکان اجلاسیه بزرگ شهدای کهگیلویهوبویراحمد
- ◄ پیام تسلیت فرمانده سپاه کهگیلویه در پی درگذشت نوجوان بسبجی
- ◄ زمینگیر شدن قاتل متواری در کهگیلویه