آخرین اخبار

21. آبان 1394 - 22:50   |   کد مطلب: 3869
البته سکه ی قومیت گرایی روی دیگری نیز دارد و ٱن تکثر ٱرا ، اختلاف و نارضایتی به علت کوبیدن نا اهلان و کوردلان بی بصیرت بر طبل نفاق و اختلاف است .
پایگاه خبری کهگیلویه

اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های ارسالی مخاطبین پایگاه خبری کهگیلویه است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست مخاطبین پایگاه خبری کهگیلویه می توانند با ارسال یادداشت، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کهگیلویه،

 

یادداشت: سید ابراهیم رشیدی فرد

همیشه و در طول تاریخ یکی از مهمترین فاکتورهایی که در تعیین و تبیین رویکردهای یک جامعه  اثر گذار بوده است قومیت گرایی است، که به خودی خود می تواند به یک فرصت طلایی برای به حداکثر رساندن مشارکتهای مردمی در فعالیتهای اجتماعی و مدنی بدل شود  زیرا در جوامعی که قومیت گرایی رنگ و لعابی دارد معمولا این جامعه ها دارای دسته های مختلف قومی هستند و این دسته ها دارای بزرگان و یا بقولی ریش سفیدانی اند که عهده دار رهبری و هدایت قوم و قبیله ی خود هستند، همین موضوع می تواند نقطه عطفی در ایجاد اتحاد و تقرب ٱرا باشد زیرا که در چنین شرایطی می توان با مذاکره مستقیم و بدن واسطه با تعداد افراد کمتر به راهکارهای جمعی تری رسید و جامعه ی ٱماری بیشتری را جهت نزدیک کردن دیدگاه ها به تبعیت از ریش سفید قوم تحت پوشش قرار داد، و به هدف و مقصود مطلوب نزدیک و نزدیکتر شد.

 

و اما رسیدن به این مهم مستلزم دانستن و فهمیدن جامعه ی قومی ست که این امر  خود نیازمند داشتن نخبگان و خواص با دانش و فهیم است که بتوانند با تحقیق ، پرسش، و در اجتماع بودن به خواست و هدف مدنیت جامعه  که همانا حضور حداکثری ملت در مشارکتهای اجتماعی و به طور خاص انتخابات است را عملی کنند و از این طریق سیاستمداران و سیاست گذارن را نوید نصر دهدند به پشتوانه ی ملت مشتاق و فعال در تعیین سرنوشت.

 

البته سکه ی قومیت گرایی روی دیگری نیز دارد و ٱن تکثر ٱرا ، اختلاف و نارضایتی به  علت کوبیدن نا اهلان و کوردلان بی بصیرت بر طبل نفاق و اختلاف است .

 

طبلی که صدای ٱن می تواند دمی باشد بر کوس اختلاف و جامعه را  سوق دهد به سوی طریق بی طریق نفاق و دو دستگی و چند دستگی، و سرٱغازی باشد بر پایان یک دلی و همدلی جامعه ی مدنی.

 

لذا  اگر  نتوان با ایجاد راهکار مناسب از دامن زدن به این موارد جلو گیری کرد متاسفانه باید گفت که ما به جای استفاده از فرصت قومیت گرایی، ٱنرا به تهدید تبدیل کرده ایم.

 

لذا از اهم واجبات و ضروری ترین اولویت های مسٸولان و ذی نفوذان سیاسی و اجتماعی باید ایجاد زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری اجتماعی جهت نیل به این مقصود باشد که بتوان از قومیت گرایی به عنوان یه فرصت بزرگ و طلایی در جهت بهبود وضعیت جامعه نهایت استفاده را کرد تا خدای نا کرده تبدیل به تهدید نشود.
انشالله

دیدگاه شما

http://khabarlendeh.ir/
http://sobhezagros.ir/
آفتاب جنوب
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان چرام
خبر دیشموک