کدخبر: ۱۷۴
۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۴۸
چاپ

کمبود نیروی انسانی عمده ترین مشکل بیمارستان دهدشت

رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت با اشاره به محدودیت‌های موجود شهرستان، عمده ترین مشکلات بیمارستان را کمبود نیروی انسانی خدماتی عنوان کرد و گفت: نبود زیر ساخت های تامین تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی، اعزام بیماران به دلیل نبود بعضی از خدمات یا بخش های ویژه و نیاز به آمبولانس جدید با توجه به فرسودگی شدید ناوگان اعزام بیماران را، از مشکلات اساسی بیمارستان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کهگیلویه، سید امین یوسفی نیا با تاکید بر اینکه دستگاه سی تی اسکن و MRI، از جمله نیازهای عمده بیمارستان امام خمینی (ره) است، تصریح کرد: تا پایان سال جاری، واحد‌های رادیولوژی دیجیتال، آندسکوپی، نوار مغز، نوار عصب و اسپیرومتری راه اندازی می‌شوند.



وی تاکید کرد: مکانیزه نمودن سیستم نوبت دهی، تامین و تجهیزات پاراکلینیکی و تشخیصی و تامین نیروی انسانی لازم جهت ارائه خدمات، از دیگر مشکلات پیش روی بیمارستان است.

 

وی، نقص در سیستم HIS بیمارستان به دلیل ناهماهنگی با بخش نامه ها و صورت حساب بیماران، و همچنین نبود زیر ساخت اینترانت و دشواری ورود و ثبت اطلاعات مورد نیاز در سامانه های وزارتی را، از دیگر مشکلات بیمارستان، عنوان کرد.

 

این مسئول با اشاره به اقدام مهم تغییر کاربری اورژانس قدیم بیمارستان به زایشگاه و با توجه به افزایش نرخ جمعیت در شهرستان کهگیلویه، ادامه داد: طراحی زایشگاه جدید برای بیش از 6 هزار زایمان در سال، با روش نوین (اتاق های LDR) صورت گرفته است که پس از تامین اعتیار، اقدامات آن اجرایی می‌شود.

 

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان کهگیلویه، تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) با 160 تخت مصوب، 200 تخت فعال و با جمعیت تحت پوشش بالغ بر 270 نفر، به عنوان تنها بیمارستان موجود در این شهرستان، نقش ارزنده‌ای در ارتقای سلامت مردم دارد.

 

وی اضافه کرد: در همین راستا، بخش ICU با 2 تخت، ccu با 5 تخت و اورژانس با حداقل 6 و اعصاب روان با 4 تخت در دستور کار قرار دارد، که بخشی از آن اجرایی شده است.

 

یوسفی نیا با اشاره به جذب بیش از 26 پزشک متخصص، برای اولین بار در استان، افزود: در رشته‌های مانند طب اورژانس، نورولوژی، اطفال، داخلی، زنان، جراحی، عفونی و قلب، اقدام به تامین پزشک متخصص نمودیم.

 

وی در ادامه با تاکید بر طرح ماندگاری پزشکان متخصص و مقیم در بيمارستان، گفت: تعمیر، تجهیز، بازسازی و رنگ آمیزی بیش از 12 واحد مسکونی و همچنین تامین کلینیک، اتاق مقیم، اتاق عمل و ست‌ها از اقدامات انجام شده برای پزشکان متخصص جذب شده در سال جاری است.

 

وی اضافه کرد: در طرح ماندگاری پزشکان، 5 گروه پزشکان متخصص شامل اطفال، طب اورژانس، جراحی، داخلی و زنان را مقیم و بقیه گروه‌ها را به صورت آنکالی در بيمارستان برنامه ریزی کردیم.

 

یوسفی نیا به دیگر اقدامات انجام شده در راستای اجرای هر چه بهتر این طرح در بیمارستان امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: راه اندازی اورژانس خاتم الانبیاء با زیر بنای 2 هزار متر مربع، راهروی ارتباطی بین اورژانس و بخش ها با اعتبار 500 میلیون ریال، تجهیز و راه اندازی بخش NICU با 4 تخت و نصب برج‌های نوری از جمله این اقدامات است.

 

وی در ادامه با اشاره به اينكه تمام مراحل درمان بیماران اورژانسی، توسط متخصص طب اورژانس انجام می گیرد، اضافه کرد: سونوگرافی پورتابل، تامین ست‌های جراحی محدود و اقدامات لازم در خصوص تجهیز بخش، از فعالیت ‌های انجام شده در بخش اورژانس اشت.

 

رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت خاطر نشان كرد: با توجه به اجرای کامل طرح تحول نظام سلامت در شهرستان کهگیلویه و عدم اجرای کامل آن در شهرستان‌های مجاور، شاهد افزایش مراجعات بسیار زیاد مردم از این شهرستان ها به بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان بوده ایم.

 

یوسفی نیا با بیان اینکه افزایش رضایت مندی مردم و ارائه کیفیت خدمات رایگان و با کیفیت به مراجعین، از اولویت های اصلی بیمارستان بوده است، خاطر نشان کرد: با توجه به بازرسی ها و نظرسنجی های انجام گرفته شده، تا حدود زیادی موفقیت بیمارستان را در اجرای کامل این طرح نشان می دهد

 

 

انتهای پیام : و/آ