کدخبر: ۱۱۵۹۱
۲۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۴۳
چاپ

آیت‌الله ملک‌حسینی:

امام‌جمعه سابق یاسوج از سرمایه‌های اجتماعی کهگیلویه‌وبویراحمد بود

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام‌جمعه سابق یاسوج فردی اثرگذار در این استان بود گفت: آیت‌الله حسینی از سرمایه‌‌های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بود.

آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی عصر روز پنجشنبه ۲۴ آبان‌ماه در دومین سالگرد امام‌جمعه سابق یاسوج آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی، در خصوص سرگذشت عالمان شیعی در قیامت گفت: وقتی قیامت برپا شد خلعت‌های نوری بر دوش عالمانی قرار داده می‌شود که برای مردم احکام دین و مسائل روز را گفته‌اند و آن‌ها را از جهالت نسبت به دین و شرع نجات داده‌اند.

نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری نقش عالمان کهگیلویه و بویراحمد را در تحولات مختلف اثرگذار دانست و افزود: در عصر غیبت، عالمان با تلاش، دغدغه و در شرایط مختلف برای رفع شبهات و تبلیغ دین اسلام در بین مردم حضور پیدا می‌کنند و در عصر کنونی از تریبون‌های مختلف برای آگاهی‌بخشی و تبیین حقیقت‌‌ها می‌کوشند.

وی با بیان اینکه در روایات، خصلت‌هایی ذکر شده و این ویژگی‌ها در وجود آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی منطبق است گفت: مرحوم آیت‌الله حسینی درس خواند تا به عالم و معلمی برای جامعه تبدیل شود. وی فضیلت‌های اخلاقی را از اساتیدی همچون شیخ بهاءالدین محلاتی و ... بسیار خوب آموخته بود.

آیت‌الله ملک حسینی افزود: شخصیت، ادب، وقار، بی‌توقعی‌ او از جامعه و احساس مسئولیت در برابر مردم، حکایت از انسانی عالم دارد.

وی به ارتباط خود با مرحوم آیت‌الله علی‌اصغر حسینی اشاره کرد و گفت: در موارد مختلف و به صورت مکرر پای منبر، گفتگوها و تعلیم و تربیت او حضور داشتیم و نه اینکه گفتگو و زبان او، بلکه وجودش درس بود.

نماینده مردم کهگیلویه‌‌ و بویراحمد، مرحوم آیت‌الله علی‌اصغر حسینی را انسان شایسته‌ای خواند و افزود: کسی که می‌خواهد پیشوای اجتماعی جامعه باشد باید قبل از آموزش به دیگران، شلاق آموزش و تربیت را بر وجود خودش بنوازد و ابتدا شخصیت خودش را بسازد.

وی بابیان اینکه عالمان، شایسته احترام و تجلیل هستند، خاطرنشان کرد: حضور شما در اینجا عبادت است، باید از عالمان در منطقه تکریم شود. بزرگانی که اینک در میان ما نیستند، سرمایه‌های اجتماعی بودند که از دست ما رفتند و امروز در جامعه، بزرگان شایسته‌ای وجود دارد که بعد از مرگ آن‌ها قدرشان را خواهیم دانست.

نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: افرادی حسرت می‌خورند که عالمان و شخصیت‌های خدمتگزار در عرصه‌های مختلف را حرمت نکردند، شما مردم قدر بدانید.

آیت‌الله ملک‌حسینی بابیان اینکه امروز سرمایه‌سوزی و توهین در جامعه بیداد می‌کند، گفت: جامعه‌ای که عالمان بزرگ خود را تکریم نکند آن جامعه به سمت‌وسوی حقارت و ذلت خواهد رفت.

وی گفت: بدون شک باید از مردم و مسئولانی که چنین گرامیداشتی را برگزار کردند تشکر کرد. این گرامیداشت‌ها امتیازی دارد، زیرا مجدداً روح معنویت و ایمان‌دوستی را در جامعه تقویت می‌کند.

آیت‌الله ملک‌حسینی افزود: مردم احساس می‌کنند شخصیت‌های بزرگ و بالنده‌ای داشتند که اکنون از دست دادند؛ اما در نسل‌های بعد می‌توانند چنین شخصیت‌هایی داشت و افراد به این ویژگی‌ها تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: شخصیت مرحوم آیت‌الله حسینی یک شخصیت جامع بود. شخصیتی بود که عالم، معلم و مربی بود. شخصیتی بود که متخلق به اخلاق دینی بود. موقعیت‌های اجتماعی قناعت و بی‌توقعی، حضور تحسین‌برانگیز به لحاظ ادب، وقار، متانت و آرامشی که می‌توانست او را همانند یک الگو قرار دهد.

آیت‌الله ملک‌حسینی ادامه داد: در موقعیت یک مدرس و معلم قاعده‌های تعلیم را می‌دانست. از انگیزه‌ها، دغدغه‌ها، تلاش‌ها پرسش در زمان خود، ارزیابی معقول و هرآن چه که باید یک معلم به آن موصوف و متصف شود را کاملاً می‌دانست و توانسته بود که در خودش محقق کند.

وی خاطرنشان کرد: از بهترین ویژگی‌های مرحوم آیت‌الله حسینی این‌ بود که وی یک مربی به‌تمام‌معنا بود‌؛ یعنی آنچه انجام داده بود را می‌توانست به جامعه منتقل کند. می‌توانست شخصیت انسان‌ها را بر پایه آیات و روایات که خودش، شخصیتش را بر اساس آن‌ها ساخته بود بسازد. نقش یک مربی و تربیت‌گر در جامه‌ای که خود را در موقعیت یک الگو به جامعه معرفی و مورد پذیرش قرار دهد و او مورد پذیرش جامعه قرار گرفته بود.

انتهای خبر/